Alla inlägg den 31 mars 2009

Av anna loorentz - 31 mars 2009 20:16

Jag veeet jag är kass på detta nu, tappade lusten. Men nu kanske jag tar nya tag.


Jag håller på att påsk pynta. Det går ganska bra måste jag säg. Jag måste ha ris och godis till hönorna (köpte jag igår men det var visst både en höna och en tupp som var väldigt fötjusta i det). Tänkte köpa nya blommor till balkongen, snåla jag som hellre köper något annat för pengarna kommer säkert inte skaffa några. Jag har ju iofs tänkt göra fint här nu när vi snart ska få fin besök!


Ida och Frida kommer hem snart JIPPIE!


I dag träffade jag Lina på stan med världens finaste bebismage! Hon ska snart ha åhh vad det ser mysigt ut. Jag ångrar mej att jag inte njöt mera utan bara tänkte framåt hela tiden. MYS


I dag har Maja ätit glass, laktosfri på torget. Hon var helt galen! Mmmm hela tiden <3

Hon har en massa massa plitor på hela kroppen. Det är säkert tomat, jag gillar det inte! För vad innehåller barnmaten om det inte är tomat? JO mjölk! böhhöö. Hon är inte så väldigt förtjust i maten jag lagar heller, usch usch hoppas det är något annat. Vi ska testa henne på torsdag.


I morgon ska iaf jag på hockey! Morgan sa att jag ahr bokat dej till bussresa till Jonstorp, du måste bara se detta <3 Han var på matchen i söndags. Hoppas hoppas hoppas, de vinner.




Ovido - Quiz & Flashcards