Alla inlägg under mars 2008

Av anna loorentz - 5 mars 2008 16:21

vad jag är trött i benen!

Vi gick ut till coop. En bra bit de där. Men man vill ju passa på när de är så fint ute.



Av anna loorentz - 5 mars 2008 08:55

I går var vi på en liten familje utflykt ;) jag mamma och Roger var i helsingör.

Perfekt väder måste ja säga. Käkade på Max nä vi äntligen hittade ett mat ställe som dög. Vi va nästan framme då ska tilläggas och vi hade varit hungriga sen Tyringe hehe. Men är man kräsen så e man :)

 Sen, när vi körde hem brann de nära ett hus. Men de stod en gubbe och tittade på elden så de va inte mer med de. Jag sa bara detta kanske står i tidningen i morgon och skrattade. Fatta! att när vi kommer hem står de om en brand i Perstorp. Vet inte om de va de huset men jag ringde iaf till polisen och sa att vi sett en gubbe för han va borta. De trodde han brunnit inne. Läskigt de där. Vet inte om de va samma. Men jag gjorde en insats iaf tycker jag :)

 Och de va en mycket lyckad dag i går tycker jag!.

Tack så mycket!


Idag hoppas jag att vi ska ut och vandra lite. De är ju helt perfekt ute. Lite kallt men de skulle ordna till sej.


Aaa nu har vi börjat frysa in bröd i den här familjen. Typ halva limpan. När man nästan ätit upp tar man fram den nya så klart. MEN! idag när jag skulle äta frukost SÅ hade Morgan som åt i går kväll inte tagit fram något bröd. Suur blev ja.


Vi va även på IKEA i går. Enda stället jag shoppade på. Fast kom myclet billigt undan. typ 250 kronor. Är ju ingenting. Sen sålde de Winerkorv. En hel packe för 18 spänn. Skit billigt! Så de va ja ju tvungen att köpa hem :)


Kom hem vid åtta å de va värsta strömavbrottet. I halva stan typ. Fick tända en massa ljus. Vad ska man göra när inte tv:n funkar lixom? Jag satt och stirrade på morgan i en timme. han åt och försökte läsa tidningen.







Av anna loorentz - 4 mars 2008 21:33

i morgon. trött nu! varit en lång och lite små läskig dag..


Kommer med mera info som sagt i morgon

Av anna loorentz - 3 mars 2008 17:24

har ja mamsen varit och lyssnat på hjärtljud. 142 igen, Alltid lika mysigt :)

Bebben är nu 23 cm lång så den har växt tre cm på tre veckor.

Men JAG har gått upp 4 kg! vilket va bra men de känns ändå när man stirrar på vågen!.


Vi har åkt färdtjänst i dag. En chaufför som gasade och bromsade om vart annat hela tiden men som förövrigt va mycket trevlig. Spelade Uffe för oss.

Sen! när vi skulle hem åkte vi med en som rökte i bilen! inte när vi satt där men precis innan han parkerade så vi kunde hoppa in! FY F*N


Skulle gått hem från Lassarettet i dag med. Blev avläppt där för Carola skulle stanna kvar. Så började de regna. Lixom på beställning! så Mogge fick ut och rasta pärlan en stund till :)


I  morgon ska jag med mor och Roger till Helsingör. Trevligt med en liten dags utflykt :) Jag behöver rastas lite. Är ledig så får passa på att hänga med på saker.


Av anna loorentz - 2 mars 2008 19:58

äter och äter. hungrig konstant! Ska väga mej i morgon. Usch de känner jag inte för.. då får man se sanningen :P Sitter just nu och äter en kaka. hemmabakat kan man ju bara inte motstå. Tänke tagit blåbär i stället men de är frysta så de gick inte hehe.


Singing bee. Så pinsamt! men ändå måste jag kolla. Måste säga att programledaren har en mycket konstig kreation på sej.. som vanligt.


Narnina var (fast de ringde hela tiden) skit bra! Fattar inte varför jag väntat så länge på att se den. Tur va ju de iofs.


Gjorde även rotfruktsgratäng till typ 20 pers. Varför köper man alltid mycket? Går ju att frysa in. Men fem stora burkar! när ska vi äta upp dem lixom :)





Av anna loorentz - 2 mars 2008 15:48

Mormor, Morfar, Svärmor och Svärfar

Av anna loorentz - 2 mars 2008 15:31

Nu va de söndag igen.. snart dags för en ny vecka. Ska till mvc i morgon med mamma :)


De blev ingen utgång igår :( känns som att ingen vill gå ut med mej längre. Innan hade vi inga problem med att hitta vänner som va sugna på att hänga på. Men nu kan jag inte dricka och Morgan va inte så sugen när ingen annan ville med. Jag gjorde ett tappert försök med han vid elva men de gick inte. Han ångrade sej djupt sen för han förstod att de hade betytt lite för mej. Kändes som de va sista gången jag skulle vilja pallra mej ut innan man blir stor fet ;).

Jag/Vi fick iofs följa med snälla Frida ut om vi ville men kände att jag ville ha Morgan med mej och han ville inte på Harrys. Enda gången jag kännt så hehe.

 Jaja de är bara att inse att den tiden verkar vara förbi ett tag iaf. Men de är värt de. Så mycket coolt som kommer hända i stället.


Idag har vi bara slappat. Ute en sväng. Började ösregna så klart. Morgan ska spela fotboll halv sex i K-krona. Tungt!

Så jag får mysa med en film och ska äta rotfruktsgratäng som jag gjort.


Ska faktist se Narnia. Velat se den länge. Så jag passar på nu.!


Jag är föresten Drottning av Buzz! Har alltid flest rätt. Fattar iofs inte hur men iaf :)






Av anna loorentz - 1 mars 2008 21:49

Hittade en bild på oss.. hehe jag kan meddela att detta va dag nummer tre på östersjö och vi tänkte inte ge upp!

Ovido - Quiz & Flashcards